Sykkel på vei etter en buss i trafikert område.

Trafikksikkerhets-konferansen 2024

Trafikksikkerhetskonferansen 2024 finner sted 17. april 2024 i Oslo. Her vil vi ta for oss hvordan trafikksikkerhet kan bidra til å nå de globale bærekraftsmålene.

Bærekraftig mobilitet – sikre trafikanter

Flere av FNs bærekraftsmål preger mobilitetsutviklingen i Norge. Naturinngrepene ved veibygging og klimagassutslipp fra kjøretøy skal reduseres. Antallet dødsfall og skader forårsaket av trafikkulykker skal halveres. Nylig la regjeringen frem sitt forslag til ny Nasjonal transportplan for perioden 2025-2036. Planen skal bidra til oppfyllelse av nullvisjonen og nasjonale klima- og miljømål. På årets trafikksikkerhetskonferanse skal vi se nærmere på trafikksikkerhet som del av bærekraftsarbeidet. Spørsmål vi vil belyse er:

  • Kan nullvisjonen og andre bærekraftsmål forenes når vi planlegger, bygger og vedlikeholder vei? 
  • På hvilken måte kan offentlige og private virksomheter påvirke til bærekraftig og sikker mobilitet?  
  • Hvordan kan vi tilrettelegge for en sterk økning av fotgjengere og syklister uten at det blir flere drepte og hardt skadde? 

Meld deg på og bli med på landets største trafikksikkerhetskonferanse. Vi lover et spennende og variert program med mange dyktige innledere.

Praktisk informasjon

Tid: 17. april 2024 – kl 09:00 til 16:00

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergs plass, Oslo

Spørsmål? Send en e-post til straume@tryggtrafikk-ny.dev07.dekodes.no

Velkomstarrangement tirsdag 16.april

Vi har gleden av å invitere alle deltagere på konferansen til velkomstmingling med tapas. Bli med på en uformell middag hvor det er mulig å bli kjent med likesinnede. Det blir servert tapas og velkomstdrink for alle som deltar. Det er også mulig å kjøpe drikke underveis. Meld deg på i dag. 

Hva: Velkomstarrangement med tapas 16.april kl.19.00  

Sted: Radisson Blu Hotel Scandinavia, Scandiavia Scene 

Pris: 500 kr eks.mva 

En mikrofon på et stativ i en forsamling.

Smakebiter fra programmet

Vi gleder oss til en spennende dag hvor vi vil belyse hvordan trafikksikkerhet kan bidra til å nå de globale bærekraftsmålene. Her finne du innlederne som vi ser frem til å se fra salen.

Les mer om flere av innlederne

fire mennesker på rad der hun første til venstre ser rett i kamera. Alle holder i papir og alle har fargerike klær.

Hvorfor skal du delta på trafikksikkerhetskonferansen?

Trafikksikkerhetskonferansen har siden år 2000 vært en viktig møteplass for fagmiljøet innen trafikksikkerhet – med opp mot 300 deltakere fysisk.

Les mer om hvorfor du skal delta

Vil du ha stand på konferansen vår?

Jobber du i en organisasjon eller firma som våre konferansedeltagere kan være interessert i å høre mer om? Da har dere muligheten til å booke en egen stand i mingleområdet på Trafikksikkerhetskonferansen 17. april 2024.

Les mer om å booke stand.